Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Idag lanseras den nya Sonos-appen

Idag lanseras den nya Sonos-appen

Sedan den allra första dagen har vi inriktat oss på en sak – att ge dig en otrolig, djupgående musikupplevelse i hela ditt hem, enkelt och njutbart. Det ska vara lika enkelt att slå på musiken som det är att tända ljuset. Den musik som du vill ha, från valfri musiktjänst, i valfritt rum, ska fylla ditt hem med så få antal steg som möjligt. Och naturligtvis ska den levereras med fulländat HiFi-ljud från en stabil trådlös anslutning.

Vi har skapat det controller-gränssnitt som du använder idag för att hantera det kontinuerligt expanderande trådlösa musiklandskapet som har utvecklats dramatiskt under de senaste 10 åren. Under hela den här tiden har vi utnyttjat varje möjlighet att förbättra denna upplevelse med ett åtagande att lägga till nya tjänster och funktioner. När vi skapar en controller-app som håller takten med dina behov måste vi överväga utmaningar som flertalet appar, som är designade för en användare, sällan står inför. Vi måste designa för flera dimensioner som konstant förändras och är annorlunda för varje lyssnare:

När vi nu lanserar en helt ny appupplevelse använder vi oss idag av våra erfarenheter från de senaste tio åren, och vår uppfattning om vad som kommer att hända under de kommande tio åren.

Denna nya Controller, som blir tillgänglig för telefoner och surfplattor i vår (Android-ägare kan prova den idag*), erbjuder en rad olika nya funktioner som gör det enklare att hitta och lyssna på din musik som du vill.

Ny design och förenklat gränssnitt:

En uppdaterad design och ett förenklat gränssnitt som gör det mer intuitivt än någonsin att lyssna till din Sonos. Appens tre huvudmoduler gör det enkelt att navigera mellan den musik som för närvarande spelas upp, vilket rum den spelas upp i och hur du hittar nästa låt du vill ha.

Den har utformats så att den ska ge dig den bästa musikupplevelsen hemma idag, samtidigt som den har den teknik som behövs för att anpassa den till framtida funktioner.

Sonos lanserar sin sökning i flera tjänster:

Vi har sammanställt alla våra streamingtjänster för vår enklaste sökning någonsin för att ge dig den musik du älskar så fort vi bara kan. Sök exempelvis efter en artist i ett fönster så söker vi efter den artisten i alla dina musiktjänster samtidigt. Spela upp artistens radiostation på Pandora. Slå upp artistens album på Spotify. Spela upp ett av artistens senaste spår genom Hype Machine. Det är du som bestämmer.

Du behöver bokstavligen nu bara ett fingertryck för att nå din favoritmusik.

* Android-ägare som är intresserade av att testa genom betaprogrammet kan hitta mer information genom att logga in på det egna kontot under www.sonos.com. Vi planerar att uppdatera controllers för Mac och PC senare i år.

Detta är ett pressmeddelande från SONOS