Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Nya serier från Discovery Channel, SundanceTV och ännu mer på HBO Nordic | Revue.se

Nya serier från Discovery Channel, SundanceTV och ännu mer på HBO Nordic
Sebastian Plengier Ehrnfelt

HBO Nordic presenterar i höst flera nya katalogtitlar till tjänstens ständigt växande utbud. Några av guldkornen som nu dyker upp är Red Road från Sundance Channel och Klondike från Discovery Channel, samt mycket mer.

På HBO Nordic finns nya HBO-serier och filmer tillgängliga bara timmar efter sina amerikanska premiärer. HBO Nordic har även exklusiva avtal med de tre stora amerikanska tv-bolagen Showtime, AMC och Starz, samt med internationella bolag som BBC, Canal+, Sky och BETA. Dessa exklusiva avtal gör att HBO Nordic kan erbjuda flera nya avsnitt varje dag, direkt efter urpremiären.

Nya titlar tillkommer löpande och hela säsonger av tidigare sända serier från bland andra Discovery Channel, SundanceTV och HBO Latin America bygger på HBO Nordics ständigt växande arkiv.