Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Galaxy S6 edge+ - See beyond the edge | Revue.se

Samsung Galaxy S6 edge+ hjälper folk att hålla sig uppdaterade med notifieringar på edgen. Så hur ser det ut, på ett gathörn i Stockholm?

De välvda kanterna och de mjuka linjerna ger S6 edge+ en futuristisk design och den 5,7″ stora QHD Super AMOLED-skärmen (518ppi) pockar direkt på uppmärksamhet. Och det finns massor att upptäcka. Så vänta inte, börja använda den direkt.

Med S6 edge+ kristallklara display och otroliga ljudkvalitet kommer du närmare det som betyder mest för dig. Gå vilse i dina favoritlåtar och glöm din omgivning medan du njuter av ett rikt, balanserat ljud med Bluetooth ljudtillbehör som stöder UHQ Audio.

Galaxy S6 edge+ har ordentligt med batteritid och är rustad för snabbladdning. Och med snabbare trådlösladdning, kan du fortsätta även utan en kabel.

Inlägget är sponsrat av Samsung