Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Skandinavisk inredning från Boldliving.se

Skandinavisk inredning Industrihemmet.se

inredning från Boldliving.se: Tillväxten fortsätter och detaljhandel på nätet fortsätter att sätta nya rekord. Under sommaren 2017 kunde de flesta butiker se en ordentlig ökning i båda försäljning och i order. Det är detaljhandeln som står för den största delen av försäljning online. Kläder och inredning är två grupper som dominerar marknaden.

En svensk inredningsbutik

Nu öppnar en ny inredningsbutik med fokus på skandinavisk design och nordisk formgivning. Boldliving.se är en butik som erbjuder allt från mindre inredningsdetaljer till snygga bordslampor, taklampor och golvlampor. I deras sortiment av heminredning hittar man bland annat det välkända danska varumärket Vita Copenhagen som på senare tid blivit väldigt populära. Deras snygga fjäderlampa Eos har kunnat synas i alla möjliga inredningsbloggar och magasin runt om i Sverige.

Men det finns några produkter som verkligen sticker ut. Boldliving säljer kanske några av de snyggaste förvaringsaskarna och glasunderlägg som vi på Revue sett på länge. Dessa kommer från ett hel svenskt varumärke som också heter Svensk Marmor. Det roliga med dessa produkter är att de är tillverkade i 100 procent svensk marmor. Ekebergsmarmor som har en historia som sträcker sig långt bak i tiden. Denna marmor är samma marmor som man valt att bygga både Dramaten i Stockholm samt golvet inne på Gran Hotel. Häftigt, eller hur?

Skandinavisk inredning på nätet

Varför vi på Revue.se väljer och skriva om denna butik och skandinavisk inredning som egentligen inte har något med teknik att göra beror på att grundarna av inredningsbutiken kommer från välkända företag som Microsoft och startups som många av er känner igen. Vi har varit i kontakt med dem och fått det beskrivet som att med deras bakgrund inom både tech och detaljhandeln ska man koppla samman den senaste tekniken och metoderna inom marknadsföring för att stå ut från konkurrensen i Sverige. En konkurrens som är väldigt stor om vi tittar på andra inredningsbutiker runt om i landet. Läs också vår artikel om inredningstjänsten Roomly.se här!

Med deras unika och handplockade sortiment av kvalitetsprodukter ska man satsa på att hålla lägre priser än andra butiker samt locka med bra erbjudanden kontinuerligt.

Ni hittar butiken och deras utbud av skandinavisk inredning på Boldliving.se!