Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Petter sparkar igång VM-visningarna på Tele2 Arena

Sebastian

Fotbolls-VM för Sverige drar igång den 18 juni och med det välkomnar Arena Sweden er till att få uppleva hela fotbollskänslan på Tele2 Arena. Med Europas största storbildsskärm på 800 kvadratmeter bjuder vi på en riktig fotbollsfest gjord för dig, kompisarna och familjen. På scen innan match kommer vi se Sveriges hiphop-kung Petter. 

De matcher som visas live på Tele2 Arena är Sveriges gruppspelsmatcher. I samband med matcherna kommer det bjudas på musikunderhållning med några av Sveriges största artister.

–  Att Petter uppträder före matchen mot Sydkorea bidrar till att skapa fotbollsfest för våra fans på hemmaplan. Vi vill bjuda på en unik känsla på Tele2 Arena där fans ska få en bra känsla inför avspark, precis som våra supportrar som är på plats i Ryssland, säger Svenska Fotbollsförbundets Mikael Jiffer, marknads – och försäljningschef.

–  Jag är så sjukt peppad och hedrad över att få agera ”förband” till landslaget inför deras första match. Jag har med mig Sleepy och Eye N’ I på scenen så alla som kommer dit kan räkna med en folkfest utan dess like för jag tänker köra både gamla och nya låtar!”, hälsar Petter.

Den 18 juni spelar landslaget sin första gruppspelsmatch mot Sydkorea. Innan vi hejar fram Sverige till seger kommer den svenska hiphopens gudfader Petter att inta scenen. Petter, som är en av svensk musiks tungviktare, firar i år hela 20 år som artist. Han släppte sitt debutalbum ’Mitt sjätte sinne’ år 1998 och har sedan dess släppt ytterligare tio album. Petter är även utbildad sommelier, restaurangägare, författare, och inte minst en uppskattad föreläsare som numera kan titulera sig som ”Årets manlige talare”. I sommar är han ute på en omfattande sommarturné runt om i Sverige, vilken avslutas på Mosebacketerrassen i Stockholm där han intar scenen under fem kvällar för att gå igenom sin 20-åriga karriär som artist och textförfattare. I fredags släppte Petter den helt nya singeln ”Regnet”, lyssna här.

Arenan öppnar två timmar innan matchstart. Fotbollsplanen kommer under dessa dagar att vara tillgänglig där det finns en stor uteservering med mat & dryck samt massa kringaktiviteter.

Måndag 18 juni: Sverige – Sydkorea kl. 14.00

Underhållning: Petter

Tid för insläpp: 12.00