Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni, 2021

Scroll to top

Top

Utökning för vintersäsongen: Finnair adderar avgångar till Dubai

Utökning för vintersäsongen: Finnair adderar avgångar till Dubai
Sebastian

Finnair utökar rutten till Dubai under den kommande vintersäsongen. Flygbolaget presenterar även en ny linje till Hannover samtidigt som de utökar kapaciteten till flera andra europeiska resmål under sommaren 2019.

Finnair presenterar i dag nya avgångar mellan Helsingfors och Dubai under vintersäsongen 2018/2019. Flygbolaget utökar rutten med en frekvens per vecka vilket veckovis kommer innebära sju avgångar. Två av rutterna kommer dessutom att trafikeras med A350 istället
för de mindre narrow body-flygplanen.

– Vi är mycket glada att vi nu adderar fler avgångar och att Finnairs nätverk därmed fortsätter att växa sig allt större. Eftersom några av flygningarna till Dubai också kommer att trafikeras med A350 får vi dessutom möjlighet att erbjuda fler kunder Finnair Business Class med helt nedfällbara säten till denna populära destination för både nöjes- och affärsresor, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair.

Finnair expanderar nu även på den tyska marknaden. Under nästa sommar öppnar flygbolaget en ny rutt till den tyska staden Hannover. Den nya linjen kommer att invigas den 29 april 2019 med fem avgångar per vecka. Från den 1 juni 2019 kommer rutten att trafikeras dagligen och året runt. Under sommaren 2019 kommer Finnair också öka kapaciteten till flera andra europeiska destinationer. Exempelvis kommer fyra flighter till Barcelona att adderas veckovis från början av juni till slutet av sommaren. Rutten till Reykjavik utökas med en flight dagligen under sommarsäsongen och frekvensen till Warszawa kompletteras med flighter både på lördagar som söndagar.

De nya flighterna finns från och med i dag till försäljning på Finnair.com.