Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

KOMM fortsätter breddningen

KOMM fortsätter breddningen
Sebastian

Under gårdagens styrelsemöte valdes sex nya medlemmar in i förbundet.  Bland medlemsbyråerna syns KIND, You Are Here, ’Ohana, Arena Group, Borg & Owilli och Gullers Grupp.

Medlemmarna verkar inom flera discipliner och i varierande storlek och städer, däribland Malmöbyrån KIND:
– KOMM är viktiga för att belysa hur kommunikation kan göra skillnad. Ett medlemskap är en tydlig kvalitetsstämpel, säger Jonas Hilmersson Gren, Creative & partner.

Anledningarna till medlemskap i förbundet är många:

– Vi vill vara med i KOMM för att få kunskaper och bli en del i en gemenskap, men vi hoppas också kunna bidra med insikter från vår tillväxtresa. Hela kommunikationsbranschen förändras och vi vill vara en del i att skapa bra förutsättningar för framtiden. En stor fråga är upphandlingar, där det inte är någon hemlighet att vi lägger stor kraft och har haft förmånen att vara relativt framgångsrika. Hur systemen för upphandlingar utformas för att skapa goda villkor för både uppdragsgivare och leverantörer är en fråga där vi tror att branschorganisationer som KOMM har en viktig roll att spela, säger Hans Gennerud, en av Gullers Grupps huvudägare.

–  Att vara del av KOMM gynnar byrån och vi tror även att vi kan komma in som en frisk fläkt och inspirera andra medlemsföretag, menar David Borg, partner på Borg & Owilli.
Styrelsemötet var det första för hösten där flera nya ledamöter närvarade. På bilden syns fr vänster:
Désirèe Maurd, pr-strateg, Juno PR, Marta Karlqvist, vd, BCW, Jesper Kling, vd, B-Reel, Anna-Karin Nilsson, strateg, Gullers Grupp, David Orlic, vice vd + innovationschef, Prime Weber Shandwick – ordförande, Diana Uppman, vd, BVD, Melina Aristiadou, vd, Uncle Unicorn, Malin Wikerberg, vd, Garbergs Malmö, Martin Hugosson, vd, Group M, Jessica Bjurström, vd, KOMM, Elias Betinakis, planning director, NORD DDB, Josefine Richards, cd, Ingo, Ulla-Karin Barrett, varumärkesstrateg, The Fan Club, Anton Norberg, partner & business director, Yours, Henrik Matsers, CFO, Åkestam Holst NoA. Saknas på bilden: Olle Langseth, copywriter Forsman & Bodenfors.