Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Recension: Trådlös portabel blender & mixer

Trådlös portabel blender & mixer
Revue Magazine

Recension: Trådlös portabel blender & mixer: Sommaren lider mot sitt slut och det är dags att ta tempen på årets pryl för halvåret som gått. Det har varit en skön sommar med milda temperaturer jämfört med i fjol. E-handeln växer så det knakar och tittar vi på rapporter från 2018 och kvartal ett och två 2019 ser det ljust ut.

Läs också: Superantenn från Huawei ökar hastigheten på Summerburst

Nu är nästa shoppingtid runt hörnet och det är självklart Black Friday vi pratar om. Den 29 november slår portarna upp för alla svenska butiker och det kommer rulla ut en och annan superkampanj. Är du ute efter att fynda din favoritprodukt du gått och funderat på är detta ett bra läge.

Men nu är det inte Black Friday vi ska prata om utan något helt annat. Vi har nämligen fått möjligheten att recensera en portabel blender från ett svenskt företag.

Dessa portabla blenders och mixers har florerat på internet nu under sommaren och vi kommer att få se mer av dem. I USA har detta blivit en av de absolut hetaste trenderna under 2019 och som det ser ut kommer den fortsätta in i 2020 och bli ännu större. Att det inte funnits portabla blenders innan är lite konstigt kan man tycka men var sak har sin tid.

Vi kommer att göra en recension av den svenska varianten Mixblender från Roomly. Mixblender kommer just nu i tre färger. En ljusblå, en rosa och en grön. Väldigt färgrika färger men företaget har meddelat att fler färger är på ingång samt en lyxigare variant som kommer kosta en liten högre slant men erbjuda en lite lyxigare design som kanske passar bättre in i de trendiga och medvetna hemmen.

Trådlösa blendern Mixblender no.1

Mixblender lanserades under sommaren 2019 ungefär samtidigt som trenden tog fart ordentligt i både USA och Europa. Vi har fått se en rad olika varianter och företag som stolt marknadsför sin ”unika” variant av blendern. De flesta ser precis likadana ut i min mening förutom att man satt dit sin egna logga för att differentiera sig.

Mixblender No.1 kommer som nämnt ovan i tre färger och är fullt portabel att ta med sig på resan, picknicken, gymmet, jobbet, ja du förstår sammanhanget. Frågan är då om den håller måttet jämfört med andra modeller.

Den är framtagen i återvunnen plast och rostfritt stål. Här är det viktigt att komma ihåg en sak. Alla modeller som florerar ute till försäljning är inte densamma riktigt. Det finns nämligen modeller med 2 knivblad, 4 knivblad och 6 knivblad. Antalet knivar är något som gör stor skillnad när du väl ska mixa ihop din smoothie, juice eller annat.

Den modell vi har fått möjlighet att testa har 4 knivblad vilket lägger modellen i den högre skalan av kraft. Det absolut bästa är självklart 6 knivblad, men allt är en prisfråga då många trådlös blender skiljer sig i pris beroende på antalet knivar.

Vi testar att mixa glass och mjölk till en början vilket fungerar helt smärtfritt. Mixblender no.1 visar kraft och upprätthåller en stabil gång när vi trycker på knappen. Sedan applicerar vi frukter, jordgubbar och banan i detta fall. Trycker på knappen igen och snyggt mixar den innehållet som sedan ska bli en god milkshake. Som det ser ut levererar denna lilla bärbara mixer en mycket fin och kraftfull upplevelse.

Vi har inte tagit ut den på en tur i parken ännu men med vad vi sett i testet som utfördes i vårt kök på kontoret ska det inte vara några problem att få samma upplevelse väl ute på äventyr. En perfekt mixer att också ha med på campingen.

Ladda Trådlösa blendern Mixblender

Förutom att den är mycket behändig är också Mixblender no.1 enkel att ladda. Det smarta med mixern är att den använder sig av laddning genom USB. Detta möjliggör att du laddar den med exempelvis ditt uttag från laddaren till Apple iPhone eller annan Android. Har du en Android kan du även ladda din smartphone direkt från blendern om du ute i parken skulle behöva lite extra kraft i mobilbatteriet.

Det tar ett tag att ladda mixern full men när den är fulladdad håller den för flertalet användningar så du lugnt kan göra flera smoothies, drinkar eller annat till hela familjen och kompisgänget.

Pris portabel blender uppladdningsbar

Slutsatsen av vårt test av Mixblender no.1 blir att den levererar precis vad den ska. Den kan kännas en aning plastig och enkel men det är också en billigare mixer med många roliga timmar framför sig.

Är du intresserad av Mixblender no.1 kan du hitta den i flera butiker online och snart även i fysiska. Spana in den hos Boldliving.se.

Pris: 499 kr (skrivande stund ord 799 kr)
Köpställe: Boldliving.se
Betyg: 4 av 5 (Mycket bra)

Next Story

This is the most recent story.